Andrei Popescu, invitat la intalnirea lunii mai

In ultimii 15 ani Andrei Popescu, invitatul lunii mai la evenimentul Coaching Support Group Bucuresti, a activat ca Trainer si apoi Master Trainer in cadrul Dale Carnegie, cea mai veche companie de training din lume – fondata in SUA in 1912.

Detine Licenta in Comert International si Master-ul in Management Financiar. Are o vasta experienta in design-ul si livrarea programelor de training, lucrand cu cele mai mari multinationale prezente in Romania. A calatorit foarte mult, livrand cursuri in Europa si in locuri mai indepartate precum San Francisco, Acapulco si Hong Kong.

In ultimii 3 ani s-a implicat activ in clubul local Toastmasters in limba engleza, contribuind la dezvoltarea membrilor in domeniul oratoriei, din pozitia de Presedinte si apoi ca Vicepresedinte Educatie. In cadrul retelei Toastmasters International, a participat si a castigat concursuri de oratorie atat in tara cat si in strainatate.

La intalnirea Coaching Support Group din mai, Andrei ne vorbeste despre: „Storytelling – arta de a ’vraji’ publicul cu intamplari povestite cu talc”. Indiferent ca are un singur interlocutor sau ca se adreseaza unei audiente mai numeroase, un profesionist (si orice coach) poate beneficia de stapanirea aceastei arte pentru a realiza conexiunea emotionala cu cei ce il asculta si pentru a produce o largire a orizontului de intelegere si a perspectivelor.

Share
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *