Testimoniale

„M-am simtit bine la intalnire, informatia a fost consistenta, invitata Ioana Pielescu a fost la inaltime, echipa entuziasta, iar Alina a fost foarte implicata si cu multa incredere.”

Mihai Tiepac, antreprenor si participant CSG Bucuresti

———————

 „Stiam de coaching si veneam la serile organizate de Noble Manhatan. Aici am cunoscut-o pe Oana, care s-a oferit sa imi daruiasca jumatate de ora de coaching. Mi-am dat seama in aceasta ora de lucruri pe care deja le stiam, dar care nu s-au reliefat in mintea si sufletul meu ca atunci. In drum spre casa cat si acasa si cu prietenii am vorbit numai despre Oana si felul in care a reusit sa ma faca sa inteleg prin propriile-mi vorbe ca ar trebui sa actionez si sa fac ceea ce-mi doresc.

Apreciez la Oana metoda calma si plina de caldura cat si faptul ca se focuseaza foarte mult pe client. Este atenta la detalii, are mereu raspunsul potrivit, pe care il extrage din vorbele mele.

Este profesionista si dedicata coachingului, ceea ce se vede in felul de abordare al clientului. O recomand cu caldura tuturor celor care vor sa se cunoasca mai bine sau celor care vor sa-si dezvolte atat abilitatile personale cat si profesionale.”

Alina Andrei, participant CSG Bucuresti

———————

„Rezultatele pe care le obtii ca urmare a atingerii obiectivului pe care ti l-ai propus merita investitia de energie si creativitate doar daca pe parcurs iti amintesti sa traiesti fiecare moment cu intentie clara si intensitate calda.

Este o perspectiva pe care am revazut-o cu prilejul recentei intalniri Coaching Support Group la care am fost invitata. Am avut impresia ca fiecare dintre cei prezenti chiar erau “prezenti”. Nu doar ca profesionisti ai coachingului, studenti in formare sau exploratori curiosi, ci mai ales ca oameni cu mintea si inima deschise la propria experienta, dar si la ceilalti co-creatori ai contextului si momentului.

Daniela Andreescu, invitat CSG Bucuresti decembrie 2012

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.