Ciprian Homm – invitatul lunii septembrie 2016

Ciprian Homm

La întâlnirea Coaching Support Group din luna septembrie 2016 l-am invitat pe Ciprian Homm. Ciprian este la bază profesor de chimie și a lucrat ca jurnalist în televiziune tdin 2007. Pasiunea lui Ciprian pentru înțelegerea modului în care funcționează mintea umană l-a condus prin hățișul unor cercetări profunde către aflarea mecanismului prin care oricare dintre noi își poate instala o convingere nouă.
Ciprian consideră că IUBIREA este piatra de temelie a vieții și a unor relații armonioase și este nerăbdător să ne împărtășească descoperirile sale. Pentru a fi mulțumiți de cine suntem ar trebui să experimentăm mai întâi acceptarea, apoi bucuria și la final ne așteaptă mult dorita întâlnire cu fericirea.
Te așteptăm pe 15 septembrie la ora 18:30 la ceainăria SanThe să îl cunoști pe Ciprian și să aflăm lucruri interesante despre compatibilitatea relațională. Ciprian ne va povesti despre importanța compatibilității relaționale într-o relație de cuplu sau în afara acesteia. De asemenea, vom descoperi cum compatibilitatea relațională poate contribui semnificativ la creșterea mulțumirii și împlinirii în viață.

Share
5.00 avg. rating (99% score) - 1 vote

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.