Coachingul de echipa

Dragii nostri pasionati de coaching, salutare ­čÖé
Luna noiembrie este incarcata in evenimente de coaching, chiar zilele astea desfasurandu-se si Conferinta Challenges of Coaching: editia a III-a. Semn bun pentru comunitatea noastra care se extinde si devine mai puternica. Si bine face, pentru ca se stie: ÔÇ×Coaching is MAD (Makes A Difference)ÔÇŁ.
Pe 17 noiembrie, ├«ntre orele 18:30 ÔÇô 21:00, la Coaching Support Group Bucuresti, exploram ce inseamna Coachingul de echipa.
Casandra Bischoff, coach si manager al firmei ACT Consulting & Coaching de 4 ani, ne propune o sesiune de 30 de minute de coaching de echipa, urmata de o sesiune de observatii si feedback.
Coaching-ul de echipa are o dinamica diferita de coaching-ul individual, pentru ca transcende nivelul individualitatilor si lucreaza cu ansamblul echipei. Cum sa observi si sa influentezi dinamicile ineficiente care iau din energia echipei ÔÇô si cum sa sustii echipa sa isi ÔÇ×reformatezeÔÇŁ interactiunile vizibile sau subtile pentru a deveni mai eficienta ÔÇô sau pentru a deveni cu adevarat o echipa?
Iata un subiect pasionant pentru orice coach sau membru al unei echipe!
Iar noi va garantam ca veti avea multe de aflat de la Casandra Bischoff care este coach executiv ┼či de echip─â din 2008. Lucreaz─â ├«n prezent cu echipe ├«n b─ânci ┼či clien┼úi individuali din Rom├ónia, Ungaria, Belgia ┼či Anglia. Vine ├«n coaching cu o experien┼ú─â de peste 10 ani ├«n management de proiect, training ┼či 5 ani de consultan┼ú─â pentru institu┼úii interna┼úionale din Rom├ónia, USA ┼či Serbia.
Avem doar 25 de locuri, rezerva-ti si tu unul AICI:
Programul intalnirii (joi, 17 noiembrie, intre 18:30 ÔÇô 21:00):
18:30-20:00: Sesiune de discu╚Ťii alaturi de Casandra Bischoff
20:00-21:00: Activit─â╚Ťi desf─â╚Öurate ├«n paralel:
Peer coaching/ Sesiuni de coaching gratis oferite invita╚Ťilor/ Grup de discu╚Ťii.
Loca╚Ťia: Centrul de training Noble Manhattan ├«n cadrul Avalon Management
(Avalon Management-ÔÇŁComunitate pentru dezvoltare ╚Öi formare profesionalaÔÇŁ este partener Noble Manhattan; persoana de contact: Paul Adrian Costin, avalon.management.office@gmail.com; tel. 0744 365 569)
Adresa: Strada Virgiliu, nr. 55 ÔÇô 57, parter, sector 1 (harta).
Participarea presupune o contribu╚Ťie de 20 RON.
Hai si tu alaturi de noi! Participarea la eveniment se face numai pe baza de inregistare; inscrie-te acum AICI.
Echipa Coaching Support Group Bucuresti
Share
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.