Cum conduc femeile? Femeia ca leader sau modele practice de leadership feminin| 19 Martie

Indiferent de gen, femeile și bărbații pot fi leaderi excepționali. Însă, având în vedere că  atitudinea și capacitatea de leader pot diferi mult chiar în cadrul aceluiași gen, este normal ca femeia leader să aibă un stil diferit față de barbatul-lider.

Female LeadershipVă invităm să descoperim împreună cu invitata noastră, Bianca Corau – fondatoarea și președinta Female Leadership Organization, ce au în comun profilul femeilor lidei precum  Prințesa Diana, Angela Merkel, Marissa Meyer și Hillary Clinton.

Ceea ce fiecare femeie ar trebui să știe despre sine este că are mixul său unic de calități de leader! Bianca ne va vorbi, de asemenea, despre stereotipuri și percepții sociale. Vom analiza, discuta și surprinde împreună situația diversitații de gen în leadership-ul românesc. Vom afla răspunsuri la întrebări precum:

Care este nivelul stereotipurilor cu privire la diversitatea de gen în leadership, în România?

Care este percepția socială vis-a-vis de rolul tradițional al femeii în România?

Care sunt diferențele de ordin biologic între o femeie și un bărbat din poziții de conducere?

Care sunt diferentele în termeni de comportamente și valori între femeile din poziții de conducere față de bărbații cu aceleași funcții?

Programul evenimentului:

18:30-18:45:   Înregistrarea participanților în cadrul evenimentului. Networking.

18:45-19:00:   Introducere invitați și prezentarea echipei

19:00-20:00:   Sesiune de discuții cu Bianca Corau

20:00-20:15    Networking

20:15-21:00    Grup Master Mind

Înregistrarea se face doar pe bază de înscriere prin formularul de participare și implică un cost de 20 lei! Numărul de locuri este limitat. Înregistrarea se poate face aici.

Adresa: Aristocats Bistro, Strada Teodor Ștefănescu 1, București, România

***********************

Cu o vechime de peste patru ani în România, evenimentul lunar de coaching din București, este o inițiativă a școlii de coaching Noble Manhattan.  Echipa de organizare este coordonată de Cristina Eremia – Coach Support Leader & Talks Manager și membrii ei sunt: Anca Tomoroga – Vicepreşedinte & PR Manager, Monica Chiper – Secretary, Cristian Dinu – Education Manager, Elena Dobre – Sergent at  Arms, Mihaela Stancu – Online Manager, Anca Vartolomei – PR Officer, Olivia Văduva – PR Officer, Lorena Furtună (Cioroianu) – Consultant.

Grupul se adresează practicanților de coaching: persoane care urmează o formare în coaching sau au finalizat deja o școală de coaching, dar și celor care vor să afle mai multe despre coaching sau vor să beneficieze de o ședință de coaching gratuită și să participe la grupurile MasterMind.

Te aşteptăm pe 19 Martie la Aristocats

Echipa Coaching Support Group Bucureşti

Share
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.