Cum produci schimbarile care iti pot transforma viata asa cum vrei?

Aspiri sa devii coach sau activezi deja in lumea coaching-ului?

Esti manager sau lider in cadrul unei organizatii?

Esti profesionist in domeniile ce au legatura directa cu dezvoltarea oamenilor?

Esti o persoana interesata de dezvoltare personala durabila?

Daca ai raspuns DA la cel putin una dintre intrebarile de mai sus, atunci vino alaturi de noi la evenimentul Coaching Support Group Bucuresti al lunii, joi 10 octombrie.

 

Impreuna cu invitata lunii octombrie, Lilia Dicu – Daring Executive Coach, vei trai o experienta de invatare profunda si vei avea ocazia sa descoperi cum sa generezi o schimbare de durata in viata ta, printr-o metodologie complexa – cea a Coaching-ului Ontologic.

Vei explora o metoda extrem de puternica pentru efectuarea de schimbari reale la nivel individual, de echipa, sau la nivel organizational. Prin intermediul limbajului si printr-o intelegere practica a puterii de conversatie, vei invata sa iti accesezi emotiile pentru a putea genera schimbari pozitive profunde.

Asadar nu amana inscrierea la evenimentul din 10 octombrie cand vei descoperi cum sa faci transformari durabile si de anvergura in viata ta!

Iar pentru succesul tau, vei gasi resurse nelimitate in cadrul grupurilor MasterMind din partea a doua a evenimentului sau vei putea beneficia de o sedinta de coaching gratuita!

******

Cu o vechime de aproape patru ani in Romania, grupul lunar de coaching din Bucuresti, initiativa scolii de coaching Noble Manhattan este coordonat de Alina Buzatu, Coach Support Leader si echipa formata din: Lorena Cioroianu (PR Manager), Anca Tomoroga(IT Manager), Oana Mihailescu (Education Manager), Cristina Eremia (Talks Manager),Elena Dobre (Sergent at Arms), Monica Chiper (Secretary).

Grupul se adreseaza practicantilor de coaching: persoane care urmeaza o formare in coaching sau au finalizat deja o scoala de coaching, dar si celor care vor sa afle mai multe despre coaching sau vor sa beneficieze de o sedinta de coaching gratuita si sa participe la grupurile MasterMind.

 

 Programul evenimentului este:

18:30-18:45: Inregistrarea participantilor in cadrul evenimentului

18:45-19:00: Introducere invitat si prezentarea echipei Coaching Support Group

19:00-20:00: Sesiune de discutii, invitata Lilia Dicu

20:00-21:00: Activitati: Sesiuni de coaching gratuite oferite invitatilor/Grup Master Mind.

 

Inregistrarea se face doar pe baza de inscriere prin formularul de participare si implica un cost de 20 RON! Numarul de locuri este limitat.

Adresa: Libraria Bastilia, Piata Romana, nr. 5

Important: Inainte de ora 18:30 sala este rezervata clientilor de la Bastilia si abia dupa acest interval se vor face inregistrarile la intalnirea Coaching Support Group Bucuresti!

Te asteptam asadar cu drag joi, 10 octombrieora 18:30!

Sursa foto

Share
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *