Cum sa iti construiesti un brand personal puternic pentru un business de coaching de succes

Imaginati-va ca sunteti o piatra pretioasa. Una care, pentru a straluci la maximum, este nevoie sa fie extrasa din mina, slefuita, montata in montura cea mai potrivita si ulterior etalata in vitrina la Tiffany.

Aceasta metafora sintetizeaza conceptul si aplicatiile practice ale procesului de branding personal pe care va propunem sa le exploram impreuna cu prima invitata a intalnirilor Coaching Support Group ale anului 2013 – Simona Gherasim.

Demaram noul an in forta, si descoperim cum branding-ul personal este procesul care va ajuta sa aduceti la suprafata piatra pretioasa din interiorul vostru (acea combinatie unica de talente, abilitati, experiente de viata, credinte, valori, pasiuni) sa o armonizati cu aspiratiile profesionale constiente, sa o prezentati celor care trebuie sa o cunoasca si sa actionati in acord pentru a avea acea practica de coaching de succes.

Si pentru a incepe anul cu succes, rezervati in agenda voastra intalnirea cu echipa Coaching Support Group de joi, 17 ianuarie, in care vom trece alaturi de Simona Gherasim prin etapele constructiei unui brand personal:

1. Dezvaluirea Brandului Personal
2. Armonizarea Brandului Personal
3. Comunicarea Brandului Personal

Mai multe detalii despre invitata serii, Simona Gherasim, gasiti aici.

Va asteptam cu drag joi, 17 ianuarie, incepand cu ora 18:30.

Programul evenimentului este:

18:30-18:45: Inregistrarea participantilor in cadrul evenimentului
18:45-19:00: Introducere invitat si prezentarea grupului de suport
19:00-20:00: Sesiune de discutii, invitata Simona Gherasim
20:00-21:00: Activitati desfasurate in paralel: Sesiuni de coaching gratuite!!! oferite invitatilor/ Grup de Master Mind.

Inregistrarea se face doar pe baza de inscriere prin formularul de participare, si implica un cost de 20 RON! Numarul de locuri este limitat.

Adresa: Str. Dumitru Cariagdi, nr. 7, parter, Bucuresti ( 5 minute de la metrou Piata Muncii, pe Calea Calarasilor, vis-a-vis de Mega Image). Vezi harta.

Va asteptam cu drag,
Echipa Coaching Support Group

Sursa foto.

Share
5.00 avg. rating (99% score) - 2 votes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *