Dezvolta-ti “Eu-l” Autentic! – prima parte din interviul cu Andrei

Dezvolta-ti “Eu-l” Autentic! – interviul cu Andrei

Pentru ca se apropie cu pasi repezi evenimentul din 23 octombrie, va dezvaluim in continuare prima parte din interviul cu Andrei.

andrei radu

Cine este Andrei Radu astazi?

O convingere personala care ma sustine in tot ce-mi propun este aceea ca nu suntem nimic altceva decat ce alegem sa devenim. Sunt o persoana avida de explorarea potentialului creativ. Sunt un facilitator caruia ii place sa se reinventeze in permanenta si sa ofere aceasta posibilitate oricui isi dorește. 

Ce poti sa ne spui despre tema aleasa pentru eveniment?

In cadrul evenimentului,  mi-am propus sa ofer propria mea perspectiva asupra modului in care multitudinea de procese constiente si mai putin constiente care ne compun si ne care ne fac sa functionam in modul in care o facem si nu altfel, se formeaza.

Scopul este, desigur, facilitarea autoobservarii aspectelor care ar merita imbunatatite pentru a sustine in mod real o devenire autentica.

Cum ai ajuns sa construiesti acest program?

Zona de excelenta din Life Coaching NLP inseamnă modelarea, alinierea si integrarea armonioasa a proceselor sustinatoare, in special a celor inconstiente, pentru a obtine rezultatul dorit.

Observarea proceselor ce sustin atingerea obiectivelor permite chiar modelarea de la alte persoane care manifesta excelenta si transferul catre beneficiari. Asta este o parte extrem de importanta din ce inseamnă succesul multora dintre numele cunoscute astăzi din domenii variate.

Toate aceste lucruri devin posibile prin flexibilitatea si adaptabilitatea castigate prin independenta emotionala, o libertate in actiune, in devenire, acesta fiind elementul central a ce facilitez.

In curand vom publica si partea a 2-a interviului. Stay tuned!

Te asteptam cu drag la eveniment, Echipa CSG Bucuresti.

Cand? Miercuri 23 Octombrie, incepand cu ora 19.00

Unde? La Lente Café, strada Dionisie Lupu nr.78

Pentru inscriere click aici. Participarea la eveniment implica o investitie de 50 lei pentru acoperirea cheltuielilor logistice si administrative

Share
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.