Dezvolta-ti “Eu-l” Autentic! – partea a 2-a din interviul cu Andrei

Dezvolta-ti “Eu-l” Autentic! – partea a 2-a din interviul cu Andrei

Va invitam sa cititi “spicuiri” din interviul realizat cu Andrei Radu, invitatul nostru special la evenimentul din 23 octombrie.

  • Care crezi ca este cel mai puternic beneficiu al coachingului?

In Life Coaching NLP se definesc si se redefinesc intelesuri, se exploreaza intelesuri noi, se completeaza si se dezvolta in definitii extrem de individuale, extrem de personale care, in loc de a fi o suma de alte cuvinte mai degraba subsumeaza o serie de trairi concretizate in optimizarea modului in care luam si aplicam decizii. Rezultatul? O viata cu sens. O viata cu semnificatie. Iar daca cineva se poate gandi la un beneficiu mai mare decat acesta, cu siguranta prin Life Coaching NLP se poate facilita.

  • Daca ar fi sa dai o definitie, ce inseamna Eu-l autentic? Care este valoarea lui?

Autenticitatea este nimic altceva decat expresia independentei emotionale. Este libertate in actiune, libertatea lui „a deveni”.

  • Si ce este independenta emotionala din aceasta perspectiva?

Cand spun că nu suntem nimic altceva decat ce alegem sa devenim, asta inseamna ca nu suntem nici ce se intampla in jurul nostru, nici cum simtim fata de ce se intampla in jurul nostru, ci doar ce alegem sa facem. Adica suntem doar cum reactionam sau cum actionam. Diferenta dintre a reactiona si a actiona e data de gradul de libertate castigat prin disocierea de emotiile fara legatura cu obiectivul propus, astfel obtinand independenta emotionala. Si mai simplu spus, ca fetei cu care dansez sa-i placă cum o sarut, ar fi de preferat sa las la o parte efectele gafei pe care am făcut-o la birou. E diferenta care face diferenta.

  • Cum ai descrie conceptul “Natural living process”? Prin ce este diferit fata de alte tehnici NLP?

Descrie dintr-o alta perspectiva acronimul NLP: Natural Living Processes – multitudinea de procese constiente si mai putin constiente ce ne compun si ne fac sa functionam. In perspectiva asta, pentru mine NLP devine un spatiu de joaca ce permite descoperirea, explorarea si deprinderea unui nou mod de functionare autonom individual, care, odata integrat armonios, abiliteaza pentru descoperire, explorare si invatare continua.

  • Ce au oamenii de castigat dintr-o astfel de abordare?

Realitatea societatii in care evoluam pune accentul pe eficientizarea resurselor avute la dispozitie, aceasta insemnand si timp. Un mod de functionare personal care integrează armonios descoperirea, explorarea si invatarea continua castiga foarte mult timp pentru beneficiari si da acces la o serie intreaga de alte resurse.

Luxul de a petrece ani in sir meditand, studiind, experimentand nu este la indemana tuturor. Beneficiile fiind totusi de dorit si necesare, ele devin accesibile prin Life Coaching NLP, oferind intr-o varianta concentrata acest tip de beneficii.

Vino daca vrei sa afli mai multe despre cum poti TU sa-ti dezvolti “Eu-l” autentic”?

Cand? Miercuri 23 Octombrie, incepand cu ora 19.00

Unde? La Lente Café, strada Dionisie Lupu nr.78

Pentru inscriere, acceseaza link-ul aici.

Te asteptam cu drag la eveniment!

Echipa CSG Bucuresti.

https://coachinginbucuresti.ro

facebook like
Share
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.