Diana Flutur invitata lunii Noiembrie 2016

Pe 10 Noiembrie 2016, am invitat-o la Coaching Support Group pe Diana Flutur să discutăm despre branding personal. Diana are  o experiență de peste 24 de ani în comunicare, publicitate și martketing, în România, Rusia si Germania, în roluri internaționale, globale și naționale, Diana are abilități deosebite de leadership, management și motivaționale, combinate cu creativitate și înțelegere de business.

unnamed-5În acelasi timp, Diana este foarte motivată de a participa și contribui la succes, atât al organizațiilor cât și al indivizilor cu care lucrează.

Diana a lucrat de-a lungul timpului cu entuziasm pentru companii multinaționale de top, dezvoltându-și expertiza internațională și abilitățile de management, în funcții diverse și culturi pline de provocări. A lucrat în medii și echipe multidisciplinare și multiculturale, pe care le-a și condus.

A lucrat și condus organizații de 100 de oameni, în D’Arcy România, a lucrat ca antreprenor în Romania, dar și în companii multinaționale, în poziții de managment. A lucrat în echipe de 20 până la 100 de oameni.

Zonele de expertiză sunt:

  • gândire strategică și planificare, construind modele de business sustenabile în diverse sectoare (bunuri de larg consum, petrol și gaze, servicii financiar bancare)
  • Marketing și publicitate
  • Construirea și comunicarea brandurilor, atât de produs, servicii cât și personale
  • Inovație și dezvoltare de buisness
  • Management de proiect

De-a lungul anilor, a lucrat pentru companii și branduri cum ar fi Procter&Gamble, Coca-Cola, Pepsi, Lay’s, Danone, Boehringer Ingelheim, Amigo Coffee, Connex, Fundația Vodafone, UPC, ABN Amro, RBS, Rompetrol, Heineken, Delaco, etc.

Diana aduce pasiune și profesionalism în comunicare, având dorința de a împărtăși celor din jurul ei din expertiza și experiența ei.

Share
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.