Dragoș Rouă și Raluca Popescu, invitaţii întâlnirii din decembrie 2014

Joi, 4 decembrie, aducem împreună antreprenoriatul, creativitatea și doi invitați plini de umor.  Vom vorbi despre Antreprenoriat creativ. Să faci bussines și să-ți placă!”cu Dragoș Rouă și Raluca Popescu.

Dragos Roua 1

Lui Dragoș îi place să spună despre el că este antreprenor în mediul online, blogger, tată, alergător, dansator de tango, un om caruia îi place să-și asume riscuri.

Dragos crede că încăpățânarea și curiozitatea sa îl ajută să își atingă  cele mai îndrăznețe obiective. Mai mult, aleargă  la maratoane și oferă lecții de tango argentinian.

Dragoş scrie articole în diferite domenii – dezvoltare personală, bussines, călătorii, productivitate si eficienţă, relații, bani și sănătate. Chiar dacă par diferite, toate acestea au un scop personal  – îmbunătățirea permanentă a modului de a funcționa în lume.

Raluca Popescu 1

Raluca Popescu este trainer independent de citire rapidă și memorare creativă, iubitoare de tango și yoga, fondator și blogger la www.beingraluca.com.

Raluca a absolvit Facultatea de Comunicare și Relații Publice și Facultatea de Psihologie. Deși aceste studii au ajutat-o foarte mult să învețe, Raluca spune că își păstreză în continuare deschiderea de a învăța în fiecare zi, cu fiecare carte pe care o citește, cu fiecare persoană pe care o întâlnește și cu fiecare nouă experiență pe care o traiește. Pentru ea învățarea este un proces care are loc în interiorul fiecărei persoane.

Recent a făcut trecerea de la poziția de angajat la cea de freelancer, unde îi place să însoțească oamenii în dobândirea competențelor, cum ar fi citirea rapidă și oferirea lecțiilor de tango.

Una din cele mai importante valori ale invitatei noastre este libertatea, iar mottoul pe care-l adoptă este: „O zi fără râs și fără îmbrățișări este o zi pierdută.”

Citeşte aici mai multe despre tema întâlnirii din 4 decembrie.

Share
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *