Cine suntem?

Coaching Support Group Bucuresti este cel mai vechi grup de coaching din Bucuresti, cu o activitate neintrerupta incepand din 2006. Este parte a Noble Manhattan Coaching LTD, o companie de Life & Corporate Coach Training cu prezenta in peste 30 de tari la nivel mondial. Grupul este deschis tuturor celor interesati de dezvoltare personala. In intalnirile lunare, Coaching Support Group Bucuresti creaza un spatiu in care schimbul liber de idei accelereaza dezvoltarea participantilor

ECHIPA

Oana Cehan – Content/Editorial Manager

Oana CehanIntalnirea mea cu Coaching-ul mi-a adus exact piesa care lipsea din puzzle-ul vietii mele, ca acesta sa fie complet si plin de sens. Sunt licentiata in Sociologie si pe tot parcursul vietii am cautat sa fiu cat mai aproape de oameni, sa ii sustin si sa ii motivez. Ma fascineaza diversitatea umana si imaginea de sine pe care acestia si-o construiesc pe parcursul vietii.

„Obiectivul meu de viata este sa inspir si sa contribui. Mi-a placut dintotdeauna sa trezesc si sa activez increderea prietenilor, colegilor si familiei in capacitatile lor de a face lucruri extraordinare. Si acum imi place si mai mult! Si imi mai place lumea Coaching-ului pentru ca in ea am intalnit doar oameni calzi, gata sa te sprijine sa cresti si sa te bucuri de o autocunoastere cat mai profunda.

In aceasta calatorie am mai inteles ca poti sa citesti si poti sa vorbesti mult despre Coaching, dar ii vei intelege si aprecia valoarea doar atunci cand il experimentezi, oferind si primind Coaching.

Ma simt onorata sa fac parte din echipa Coaching Support Group Bucuresti in care am gasit oameni speciali, cu suflete mari si deschise. Aici ma simt inspirata si dornica sa creez lucruri deosebite pentru promovarea beneficiilor pe care Coaching-ul le poate aduce in viata celor care au curajul sa accepte sprijin pentru accelerarea indeplinirii propriilor vise.”

Website: www.lifemakeover.ro
Email: contact@lifemakeover.ro

______________________________________________________________________

Andreea Petrescu – Social Media Manager

andreea-petrescuÎmbrățișez cu entuziasm acest nou capitol din viața mea. Mă bucur și performez cu drag rolul de membru Coaching Support Group București. Îndeplinesc cu ușurință și responsabilitate sarcinile care îmi revin și simt că aportul meu este unul pozitiv. Contribui la dezvoltarea mea personală, dobândesc cunoștințe noi, cunosc persoane deosebite, pătrund în lumea coaching-ului și transmit mai departe cele învățate.
Sunt o persoană sociabilă, îmi place să interacționez cu oamenii și să construiesc rețele sociale din domenii variate. Știu că fiecare om pe care îl cunosc aduce cu sine o lecție nouă și utilă în viața mea. De aceea, sunt deschisă către comunicare cu orice persoană care dorește să-mi împărtășească o experiență din viața sa, crede că îi pot veni în ajutor oferindu-i o sugestie sau, pur și simplu, își dorește să fie ascultată.
Am absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității din București, Specializarea Resurse Umane, iar în prezent urmez Masterul de Managementul Resurselor Umane, din cadrul aceleiași facultăți.

Email: andreeacatalina.petrescu@yahoo.com

_____________________________________________________________________

Laura Niculescu – Treasurer/Secretary

Sunt Laura Niculescu, Life & Business Coach.

M-am întrebat deseori: ce anume îmi dă cea mai mare satisfacție din ce știu că pot face?
Răspunsul a fost clar: să-i văd pe cei din jurul meu ca sunt fericiți și își ating visele.
Cel mai eficient mod de a contribui la acest lucru, pentru cei care și-l doresc, e să-i însoțesc pe calea lor în atingerea țelurilor, asa încât să ajungă să-și trăiască visele și să trăiască frumos și implinit.

Pentru mine e un privilegiu să fiu martoră la procesul de autocunoaștere, de recuperare a puterii personale, de creștere a gradului de conștientizare pentru cei care aleg asta.
Cred în oameni și în capacitatea lor de a-și lărgi limitele cu scopul de a trăi experiențe minunate în viață.

Pană la urmă fiecare din noi are dreptul să afle și să trăiască misterul profund a cine este. De cele mai multe ori, acesta e un proces de dezvăluire, a cine ne-a fost dat să fim și a cine intenționăm să fim.

Ce pot face eu in calitate de coach este să te însoțesc în acest proces, doar atât cât ai nevoie, pentru a conștientiza și a te responsabiliza în situațiile concrete din viață sau din afacerea ta.

E-mail: contact@restarrt.com
Telefon: 0723.276.176
Website: www.restarrt.com

______________________________________________________________________

Elena Amzaru – Education Manager

ACTIVITATEA CURENTĂ
Elena este profesoară de limba engleză, certificată internațional TEFL și trainer autorizat.

În prezent, gestionează activitatea departamentului Oxford University Press din cadrul editurii Niculescu și oferă consultanță și training clienților, cunoscînd cerințele sistemelor de învățământ din România și din străinătate și având perspectiva unui educator.

EXPERIENȚĂ
Elena și-a început activitatea de professor în 2001 și a predat atât pentru școli de stat cât și particulare, precum Liceul “Hristo Botev”, Școala “Pia Bratianu”, Centrele de limbi străine Lexis și Echo School of Languages, Casa de cultură a Ministerului de Interne și Școala Genesis Collegiate.
Activitatea de profesor i-a oferit posibilitatea să lucreze cu toate grupele de vârstă, de la copii de grădiniță până la adulți și să se specializeze în predarea limbii engleze juridice și pentru afaceri.
Pe lângă activitatea de profesor, Elena și-a dezvoltat abilitățile din sfera zonei de afaceri, în perioada în care a lucrat ca asistentă de departament în cadrul companiei multinaționale de imobiliare CB Richard Ellis.
ACREDITĂRI PROFESIONALE
2001 – Diplomă de licență, Facultatea de Limbi Stăine, Secția Engleză-Spaniolă, Universitatea “Spiru Haret” București,
2004 – Definitivat, Profesor de limba engleză
2011 – Trainer autorizat CNFPA
2014 – Certificare internațională TEFL pentru predarea limbi engleze, de către IATQuO (The International Accreditation of TESOL Qualifying Organisations)
Cursuri de dezvoltare profesională precum Introducere în Coaching la Coaching Academy, Londra, Mentorat, Pregatirea pentru examenele Cambridge
Cursuri de specializare în Managementul Vânzărilor, PR și Comunicare.
INTERESE
Elena este interesată de dezvoltarea personală și își dorește să-și folosească abilitățile și cunoștințele dobândite pentru a oferi suport educațional.
Ea consideră că educația este un proces permanent și este factorul cheie în îmbunătățirea și dezvoltarea societății.

E-mail: elena.amzaru@gmail.com
Telefon: 0724.037.600

______________________________________________________________________

Din echipa au mai facut parte: Olivia Nicula, Anca Tomoroga, Elena Dobre, Monica Chiper, Oana Mihailescu, Irina Toma, Anamaria Vrinceanu, Andreea Voroneanu, Lorena Cioroianu, Alina Buzatu, Anca Vartolomei, Cristian Dinu, Olivian Breda, Cristina Stanovici, Raluca Georgescu, Cristina Eremia, Elena Amzaru

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.