Cine suntem?

Cu o vechime de aproape noua ani in Romania, grupul lunar de coaching din Bucuresti este initiativa scolii de coaching Noble Manhattan powered by PCT. Prin intermediul intalnirilor lunare iti oferim un mediu de suport si practica de coaching dar si contact direct cu o comunitate de oameni pasionati si interesati de domeniul coaching-ului. Grupul se adreseaza practicantilor de coaching: persoane care urmeaza o formare in coaching sau au finalizat deja o scoala de coaching, dar si celor care vor sa afle mai multe despre coaching sau vor sa beneficieze de o sedinta de coaching gratuita.

ECHIPA

Cornelia Milea – Coaching Support Group Leader

Cornelia Milea este Rapid Transformation Coach cu formare in Rapid Transformational Therapy™, Performance & Life Coaching, Health Coaching, Relationship Coaching, NLP si Strategic Intervention.

Are peste 20 de ani de experienta in domeniul PR & Corporate Communication in sfera companiilor multinationale, unde a proiectat si implementat strategii de schimbare a culturii organizationale, change management, leadership prin coaching si comunicare strategica.

„In anii mei de cautari, scopul principal a fost sa gasesc caile cele mai eficiente de alinare a suferintei umane sub toate formele ei si sa-i ajut pe oameni sa devina cea mai buna versiune a lor, atat in plan personal cat si in plan profesional. Am explorat o multime de discipline: psihologie, tehnici comportamentale, nutritie si chimia creierului, tehnici de vindecare holistica, cursuri de dezvoltare personala, programare neurolingvistica, coaching, hipnoterapie, cai spirituale, meditatie si yoga. 

Iubirea si compasiunea fata de oameni si de problemele lor de viata m-au impins catre cautarea unor solutii practice, rapide si cu efect pe termen lung care sa faciliteze depasirea blocajelor si obstacolelor.”

E-mail: cornelia.milea@ymail.com
Telefon: 0722.191.323
Website: www.corneliamilea.ro

Mihaela Stancu – CSG Deputy & IT Manager

(5)Sunt coach certificat IIC&M, ILM si IANLP. Am ales sa fac coaching pentru ca iubesc oamenii!

Inginer de profesie, m-am angajat in 2005 chiar dupa terminarea facultatii de Automatica la o companie multinationala, cu vise mari construite din circuite si formule, programe, instructiuni si proceduri si bineinteles, calculatoare. Dupa numai 6 luni, sub indrumarea unei doamne manager pe care o admir mult, am inceput timid sa caut raspunsuri despre cum pot sustine oamenii din jurul meu sa isi atinga potentialul lor maxim. Pe masura ce aflam raspunsuri, increderea in mine si pasiunea pentru oameni crestea. Am savurat fiecare moment de success sau de provocare in aceasta intreaga calatorie. Am ajuns astfel sa descopar nu doar o pasiune, ci si un talent pe care dupa 7 ani am inteles ca este necesar sa il pun in valoare si mai mult prin coaching. Din 2006 invat despre oameni, management, eficienta si eficacitate, alternand roluri de management al echipelor cu cele de management al proiectelor.

Fiecare rol pe care l-am avut, m-a invatat sa fiu eu insami,  mi-a confirmat si intarit faptul ca pasiunea mea e mai presus de gandirea constienta si vine din interior, iar eu, nu pot decat sa ma supun ei pentru a ma simti implinita.

Am absolvit scoala de coaching Nobble Manhattan si am formare in NLP de la Centrul VrauNLP. Visul meu este sa insotesc sau sa asist oamenii cu care interactionez, in calatoria lor spre a-si gasi, imbogati sau gasi pasiunea sufletului lor, lumina si caldura lor sufleteasca de care sa se bucure in fiecare moment zambitori, fericiti si impliniti, cel putin asa cum o fac eu.

E-mail: mihaela.b.stancu@gmail.com
Telefon: 0744.795.167
Website: mihaelastancu.ro

Oana Cehan – Content/Editorial Manager

Oana CehanIntalnirea mea cu Coaching-ul mi-a adus exact piesa care lipsea din puzzle-ul vietii mele, ca acesta sa fie complet si plin de sens. Sunt licentiata in Sociologie si pe tot parcursul vietii am cautat sa fiu cat mai aproape de oameni, sa ii sustin si sa ii motivez. Ma fascineaza diversitatea umana si imaginea de sine pe care acestia si-o construiesc pe parcursul vietii.

„Obiectivul meu de viata este sa inspir si sa contribui. Mi-a placut dintotdeauna sa trezesc si sa activez increderea prietenilor, colegilor si familiei in capacitatile lor de a face lucruri extraordinare. Si acum imi place si mai mult! Si imi mai place lumea Coaching-ului pentru ca in ea am intalnit doar oameni calzi, gata sa te sprijine sa cresti si sa te bucuri de o autocunoastere cat mai profunda.

In aceasta calatorie am mai inteles ca poti sa citesti si poti sa vorbesti mult despre Coaching, dar ii vei intelege si aprecia valoarea doar atunci cand il experimentezi, oferind si primind Coaching.

Ma simt onorata sa fac parte din echipa Coaching Support Group Bucuresti in care am gasit oameni speciali, cu suflete mari si deschise. Aici ma simt inspirata si dornica sa creez lucruri deosebite pentru promovarea beneficiilor pe care Coaching-ul le poate aduce in viata celor care au curajul sa accepte sprijin pentru accelerarea indeplinirii propriilor vise.”

Website: www.lifemakeover.ro
Email: contact@lifemakeover.ro

Andreea Petrescu – Social Media Manager

andreea-petrescuÎmbrățișez cu entuziasm acest nou capitol din viața mea. Mă bucur și performez cu drag rolul de membru Coaching Support Group București. Îndeplinesc cu ușurință și responsabilitate sarcinile care îmi revin și simt că aportul meu este unul pozitiv. Contribui la dezvoltarea mea personală, dobândesc cunoștințe noi, cunosc persoane deosebite, pătrund în lumea coaching-ului și transmit mai departe cele învățate.
Sunt o persoană sociabilă, îmi place să interacționez cu oamenii și să construiesc rețele sociale din domenii variate. Știu că fiecare om pe care îl cunosc aduce cu sine o lecție nouă și utilă în viața mea. De aceea, sunt deschisă către comunicare cu orice persoană care dorește să-mi împărtășească o experiență din viața sa, crede că îi pot veni în ajutor oferindu-i o sugestie sau, pur și simplu, își dorește să fie ascultată.
Am absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității din București, Specializarea Resurse Umane, iar în prezent urmez Masterul de Managementul Resurselor Umane, din cadrul aceleiași facultăți.

Email: andreeacatalina.petrescu@yahoo.com

Laura Niculescu – Education Manager

Sunt Laura Niculescu, Life & Business Coach.

M-am întrebat deseori: ce anume îmi dă cea mai mare satisfacție din ce știu că pot face?
Răspunsul a fost clar: să-i văd pe cei din jurul meu ca sunt fericiți și își ating visele.
Cel mai eficient mod de a contribui la acest lucru, pentru cei care și-l doresc, e să-i însoțesc pe calea lor în atingerea țelurilor, asa încât să ajungă să-și trăiască visele și să trăiască frumos și implinit.

Pentru mine e un privilegiu să fiu martoră la procesul de autocunoaștere, de recuperare a puterii personale, de creștere a gradului de conștientizare pentru cei care aleg asta.
Cred în oameni și în capacitatea lor de a-și lărgi limitele cu scopul de a trăi experiențe minunate în viață.

Pană la urmă fiecare din noi are dreptul să afle și să trăiască misterul profund a cine este. De cele mai multe ori, acesta e un proces de dezvăluire, a cine ne-a fost dat să fim și a cine intenționăm să fim.

Ce pot face eu in calitate de coach este să te însoțesc în acest proces, doar atât cât ai nevoie, pentru a conștientiza și a te responsabiliza în situațiile concrete din viață sau din afacerea ta.

E-mail: contact@restarrt.com
Telefon: 0723.276.176
Website: www.restarrt.com

Georgiana Ghita – Image Consultant

“Sunt fotograful echipei la evenimentele lunare. Sunt pasionata de fotografie, sociologie, recrutare, sport, leadership, dezvoltare personala si  imi doresc sa fiu un coach foarte bun intr-o zi. 

Pasiunea pentru fotografie o am din facultate, am studiat un an de zile la o scoala de fotografie si planuiesc sa fac si un vernisaj. Imi place sa surprind emotii pe fetele oamenilor, de aceea imi place sa fotografiez portrete. 

Ma bucur sa pot ajuta echipa CSG prin suprinderea momentelor minunate din cadrul fiecarui eveniment, de fiecare data invat cate ceva nou.” 

E-mail: ggeorgianaghita@yahoo.com
Telefon: 0748.963.626

______________________________________________________________________

Din echipa au mai facut parte: Olivia Nicula, Anca Tomoroga, Elena Dobre, Monica Chiper, Oana Mihailescu, Irina Toma, Anamaria Vrinceanu, Andreea Voroneanu, Lorena Cioroianu, Alina Buzatu, Anca Vartolomei, Cristian Dinu, Olivian Breda, Cristina Stanovici, Raluca Georgescu, Cristina Eremia, Elena Amzaru

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.