Internetul sa-ti fie mentor si unealta in dezvoltarea bussiness-ului tau!

Articol scris de Anca Vartolomei, PR Officer CSG Bucuresti

In povestea valoroasa al lui Gratian Sonu si Daniel Zarnescu in care m-am regasit, mi-au reamintit de o lectie importanta care incepe cu un citat:

“ Exista lucruri imposibil de realizat pana cand vine cineva care nu stie acest lucru si le realizeaza.” Albert Einstein.

http://www.dreamstime.com/-image27200824

Ma inspira mentoratul si mai ales pe cel care il pot aduce oricand in folosul meu si ma provoc sa utilizez internetul ca pe o unealta care-mi eficientizeaza timpul in activitatile mele.

Invitatii nostri, Gratian si Daniel, ne-au ghidat cu pasi specifici si constanti cum sa ne dezvoltam bussinessul cu ajutorul internetului. Ei organizeaza tabere de dezvoltare personala care-i insoteste pe oameni sa faca lucruri, punand in practica impreuna pasiunile si abilitatile lor. Prin aceasta metoda ei promoveaza ideea „sa-ti dai voie sa-ti doresti, sa actionezi si sa-ti oferi permisiunea sa mergi in directia in care investesti cea mai multa energie”. Deviza lor este tehnica mutarii nasului in directia pe care ti-o doresti si sa actionezi cu resursele din prezent.

Povestile lor cu oameni care reusesc, mi-au oferit viziunea ca pot incepe un bussiness online si pot descoperi obiectivul personal cu ajutorul internetului daca-l folosesc ca pe un mentor. Ei mi-au transmis ca este important sa ai incredere in ceea ce ai deja si sa te lasi sa castigi experienta drumului, actionand in directia obiectivului tau. Poti incepe cu notiuni de marketing, cu un site propriu folosit ca unealta de promovare si cu o platforma social media reprezentativa – Facebook-ul. Aceste platforme sociale tin de vizibilitate, creeaza relatii si site-ul face vanzarile.

Marketingul de tip pull promovat de Gratian si Daniel ofera increderea clientului inainte de cumparare iar acesta este recunoscator pentru  legatura accesibila din ambele parti. El inseamna valoare prin crearea unei relatii cu clientii pe baza aspiratiilor lor. Aceasta intalnire m-a inspirat prin valoarea pe care o poti oferi clientului inainte sa te  plateasca, prin exprimarea autenticitatatii si autodezvaluirii in promovarea bussiness-ului tau si intretinerea comunicarii cu oamenii care te urmaresc.In concluzie internetul ne poate ajuta daca-l tratam ca pe un mentor.

Sursa foto.

Citeste si:

Eveniment coaching – Intalnirea de la Coaching Support Group Bucuresti – 19 decembrie 2013 – Alexandru Frumosu

Coaching Support Group Bucuresti -O seara de inspiratie si pragmatism – Alexandra Weiss

Ce ne trebuie pentru a avea succes pe internet – Elena Dobre

**********************************

Te invitam sa ne dai un Like pe pagina de Facebook Coaching in Bucuresti. Multumim!

 

Share
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *