Interviuri

Interviu Iulian Ioniță – decembrie 2017

În cadrul evenimentului Coaching Support Group București din decembrie 2017, Iulian ne-a povestit despre cum putem folosi tehnicile de influențare pentru a transmite mesaje clare, a construi relații și a vinde mai mult.

Cu peste 20 de ani de experiență în business, Iulian a avut diferite roluri de-a lungul carierei sale profesionale. A activat inițial în companii multinaționale ca om de vânzări, sales supervisor, sales manager și branch manager. Ulterior a făcut trecerea către Resurse Umane și a lucrat ca trainer intern, trainer coordonator și apoi ca freelancer.

Interviu Mihai Popa Radu si Sergiu Rusu – noiembrie 2014

Invitatii nostri definesc starea de mindfulness drept “atentie constienta”. Aceasta presupune a fi mereu constienti de ceea ce se intampla in mintea noastra la momentul prezent printr-o observare lipsita de judecata.

Pentru cei care practica meseria de coach, beneficiile mindfulness sunt claritatea si concentrarea sporite, in relatia cu clientul. Deoarece coach-ul reuseste sa fie cu adevarat prezent, relatia dintre acesta si client nu va fi poluata de propriile proiectii, ganduri sau posibile solutii. In schimb, va putea oferi deschidere, acceptare si compasiune.

Interviu Raluca Mohanu – octombrie 2014

Impreuna cu Raluca am descoperit insemnatatea “Cǎlǎtoriei Eroului” care ne poate transforma la nivel personal prin traversarea anumitor etape specifice. Aceasta calatorie reprezinta un instrument util, atunci cand vrei sa intelegi mai bine clientul, sau sa identifici cai de a-l ajuta sa isi urmeze chemarea sufletului. Invitata noastra ne-a oferit aceasta cheie prin intermediul careia ne putem verifica daca suntem pe drumul cel bun si prin care putem obtine mai multa claritate in ceea ce priveste misiunea personala.

Interviu Diana Onila – septembrie 2014

Impreuna cu Diana Onila am redescoperit importanta observatorului interior asupra mintii, emotiilor si corpului nostru care ne poate oferi un indicator al prezentei din fiecare moment. In calatoria observarii de sine, evolutia constiintei noastre se desfasoara dincolo de minte intr-un camp nelimitat de potentialitati unde mintea reprezinta un instrument valoros cand lucreaza in lumina acestei constiinte.

Gratian Sonu si Daniel Zarnescu au pus la punct o formula prin care poti folosi internetul practic, fara pricepere sau costuri, in folosul tau. Ei au transmis aceasta formula catre sute de oameni care si-au schimbat viata. Ne-au impartasit si noua: primii pasi in afacerile online, ne-au explicat de ce oamenii nu vad oprtunitatile in online si um devin cunoscut ca si coach sau specialist in domeniul meu.

Interviu Lilia Dicu – octombrie 2013

Interviu Andrei Rosu – septembrie 2013

Interviu Viorel Panaite – iunie 2013

Interviu Andrei Popescu – mai 2013

Interviu Andy Szekely – aprilie 2013


Interviu Cristina Mihai – martie 2013

In incercarea de a afla de ce totusi unii coachi par a avea o „chimie” mai buna cu un numar mare de oameni, iar altii nu, am avut o discutie pornind de la sistemele de valori personale ale coach-ului, in relatie (evident!) cu cele al clientilor. Am explorat aceasta perspectiva impreuna cu invitata lunii, Cristina Mihai.

Interviu Ioana Pielescu – februarie 2013

Impreuna cu invitata noastra din Ioana Pielescu, am explorat metode clare de Constientizare si vom face un pas inainte pentru deblocarea celor mai valoroase resurse ale noastre.

Interviu Simona Gherasim – ianuarie 2013
„Imaginati-va ca sunteti o piatra pretioasa. Una care, pentru a straluci la maximum, este nevoie sa fie extrasa din mina, slefuita, montata in montura cea mai potrivita si ulterior etalata in vitrina la Tiffany.”
Aceasta metafora sintetizeaza conceptul si aplicatiile practice ale procesului de branding personal pe care am explorat-o cu prima invitata a intalnirilor Coaching Support Group ale anului 2013, Simona Gherasim.

Interviu Daniela Andreescu – decembrie 2012
Daniela ne-a impartasit din pasiunea ei pentru mintea umana, coaching, neurostiinte si transformarea constiintei pentru cresterea vietii. Perspectivele oferite de Daniela Andreescu au abordat teme legate de noile paradigme in practica coachingului, aportul neurostiintelor, construirea unui stil personal de coaching care sa favorizeze atat succesul profesional cat si implinirea personala.

Interviu Magda Niculescu – noiembrie 2012
Cum se face ca tocmai cei care sunt chemati sa-i indrume pe altii sa prospere nu sunt ei insisi asa prosperi?
Raspunsul la aceasta intrebare provocatoare l-am gasit impreuna cu invitata lunii noiembrie 2012, Magda Niculescu.

Interviu Clementina Anghelache – septembrie 2012

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *