Invitatul lunii mai la grupul de Coaching Support Group Bucuresti

CRISTINA MANOLE
                                      

  • 12 ani in training cu persoane din vanzari, asigurari, domeniul financiar-bancar, media, presa, administratia de stat, FMCG, farma, productie, financiar, IT, administrativ. A conceput si livrat peste 25 de teme de curs.
  • 15 ani experienta in psihoterapie, atat in Romania cat si in strainatate. Sustine grupuri de formare la Facultatea de Psihologie din Jakarta si Salatiga si facultatea de Teologie din Salatiga, Indonezia.
  • 4 ani experienta in coaching cu antreprenori, manageri si coordonatori de echipe pentru cresterea performantei in activitatea profesionala, dezvoltarea relatiilor cu subalternii si colegii de serviciu, dezvoltarea abilitatilor manageriale, dezvoltarea abilitatilor ce comunicare in public.
  • 9 ani experienta ca manager si antreprenor
  • 8 ani experienta in programe de dezvoltare personalaa conceput si dezvoltat mai multe programe de dezvoltare personala atat individuale cat si de grup.

Tema pentru intalnirea de pe 17 mail – Coaching versus terapie

Temaarecascopstabilireadiferentelortehnicideabordaredintrepsihoterapiesicoachingdarsiadiferentelorderolinceledouametodelucru.Incadrulintalniriivorficlarificategranitelefinedetreceredinteritoriulpsihoterapieiinzonadecoachingsiinvers.Ina doua apartevafidefinitfiecarerol cel decoachsidepsihoterapeutsiadecvareadeaactionadinoricaredintreele.
        Interpretare, provocare, clarificare, insotire, concluzionare, sunt doar cateva dintre punctele pe care le vom atinge in discutia noastra comparativa. Urmarim procesul de lucru cu clientul si intr-o situatie de coaching si intr-una de psihoterapie si cum facem sa consultam ghidul interior pentru a ramane in teritoriul delimitat al fiecarui tip de intalnire.
Share
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.