Invitatul lunii noiembrie – Magda Niculescu

In luna noiembrie, mai exact joi 22 noiembrie, incepand cu ora 18:30, va invitam cu drag la o noua intalnire din cadrul Coaching Support Grup Bucuresti.

De aceasta data o vom avea alaturi de noi pe Magda Niculescu, care ne va vorbi din propria ei experienta despre tema serii: Intre mit si realitate – cum sa ajungi un coach de succes?

”Magda Niculescu este unul dintre cei mai cunoscuti tineri «antrenori».” – Forbes Romania Februarie 2011″

Magda detine si conduce Rise and Shine Coaching, o firma cu activitate internationala care lucreaza cu manageri si lideri pentru atingerea exceptionalului, atat in performanta lor profesionala cat si ca oameni impliniti pe toate planurile.

S-a specializat in schimbari radicale – ale companiilor (Business Turnaround) sau ale unor vieti individuale (Life Turnaround). Pe langa coaching, ea mai scrie si faciliteaza ateliere sau training-uri pe subiecte care catalizeaza realizari si experiente iesite din comun.

Amprenta ei, «coaching transformational» reprezinta o abordare aparte de a genera rezultate importante pentru cei cu care lucreaza, prin dezvaluirea si activarea unor resurse profunde care potenteaza oamenii nu doar sa se imbunatateasca pe subiectul initial, dar si pe ansamblu, in orice aspect.

Rezultatele sesiunilor de coaching transformational ale Magdei sunt foarte puternice: durabile, eficace, fara suferinta si generalizate (D.E.E.P.: Durable, Effective, Effortless, Pervasive).

Share
5.00 avg. rating (99% score) - 1 vote

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *