Nu sunt un om perfect. Sunt doar original

Articol scris de Lorena Cioroianu, PR Manager – CSG Bucuresti

„Daca ai reusit sa iti dai seama ca esti diferit, atunci sa nu te schimbi niciodata!”

Mi-am amintit de aceste vorbe in timp de o ascultam pe Simona Gherasim, invitata noastra la primul eveniment Coaching Support Grup al anului.

Cu mult farmec si un zambet larg, Simona ne-a povestit despre branding-ul personal. Atunci am constientizat ca ceea ce suntem in esenta reprezinta cumva acea mostra din experienta pe care o promitem celor din jur.

Si totusi cel mai dificil nu este neaparat sa descoperim acel “ceva” unic si fascinant care ne deosebeste de multime. Sau sa aflam acel avantaj competitiv care ne asigura o nisa suficient de puternica incat sa ne revarsam talentul nestingheriti. Uneori stim. Pur si simplu stim ce facem cel mai bine…dar ne lipsesc cuvintele sa il rostim.

Daca ar fi sa sumarizez intr-o intrebare cum anume putem sa cuprindem in cuvinte propriul brand, ar suna asa:

Care este experienta de viata pe care o vor trai clientii tai dupa interactiunea cu tine?

Acea experienta este o parte din tine, din cunostintele pe care le-ai acumulat, din etapele din viata ta, este de fapt amprenta ta.

Iar transpunerea in cuvinte si actiuni a propriei valori si a brand-ului personal le prezinta celor din jur un episod-pilot din ceea ce urmeaza sa experimenteze daca vor lucra cu tine!

De ce sa mai astepti chiar si doar o zi? Descopera astazi care este acel “ceva” pe care doar tu il poti oferi, acel “ceva” care te va implini pe tine si le va impacta viata celor dragi tie!

Spre exemplu, prin incredere si inspiratie, eu sprijin oamenii sa vada optiuni pe care le considerau imposibil de accesat si sa aloce resurse pentru a ajunge acolo unde isi doresc. Si fac asta in sesiunile de coaching one-to-one, in seminariile de training pe care le livrez sau in cadrul proceselor de dezvoltare organizationala.

Multumesc, Simona, pentru provocare! 🙂

Si nu voi obosi vreodata sa spun: Daca faci ceea ce faci cu pasiune, toti din jur vor observa!
————————-
Citeste si articolele scrise de:
Anca Tomoroga – Branding. Personal Branding
Monica Chiper – Cine suntem?
Oana Mihailescu – Ce ne face unici ne asigura succesul

Sursa foto

Share
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *