Perspective Noi. Soluții Noi

Marți 16 aprilie ora 19.00 la Embassy One, P-ța Lahovari nr. 8


Ți s-a întâmplat vreodată să treci printr-o situație în care țineai morțiș la punctul tău de vedere și nu reușeai să găsești cea mai bună soluție? Și totuși, când ai ascultat o altă părere, când ai privit situația dintr-un alt unghi, când ți-ai schimbat perspectiva, totul a devenit clar, soluția a devenit simplă, evidentă.

Percepția realității este foarte diferită de la un om la altul. Doi sau mai mulți oameni pot privi același lucru și pot vedea lucruri total diferite.


Nu putem rezolva problemele folosind același tip de gândire pe care l-am folosit atunci când le-am creat –  Albert Einstein

Invitata noastră în luna aprilie este Ramona Gherasim, psiholog, formator, coach și teacher, trainer NLP, facilitator constelații sistemice și familiale, cu formare în art-terapie adleriană, terapie florală Bach, parenting și psihopedagogie Gifted.

Ramona vorbește despre schimbarea perspectivei prin unelte de coaching și cum putem găsi soluții noi și creative pe plan personal și în business. 

Scopul este să ne antrenăm procesul de gândire până devine flexibil ca să putem trece mai ușor de la un punct de vedere (poate) rigid, la accesarea unei perspective de ansamblu, fie că vorbim de situații din viața de zi cu zi din viața profesională și de afaceri sau chiar de relațiile interpersonale.

Avantajele unei astfel de abordări sunt că avem posibilitatea depășirii blocajelor în fluxul creativității și putem atinge armonia și echilibrul în toate ariile vieții.

Ramona are o experiență de 13 ani în lucrul cu oamenii pentru creștere și dezvoltare personală. A condus formări ca Practician, Master și Coach NLP, facilitează grupuri de dezvoltare personală și oferă sesiuni de coaching transformațional și la nivel de identitate, precum și sesiuni de self-leadership și inteligență emoțională. Cu o înțelegere profundă a naturii umane, susține clienții în a-și trezi și folosi puterea creativă. Când lucrează cu grupuri, Ramona își folosește abilitatea de a observa dinamicile ascunse și facilitează conducerea lor către o funcționare și dezvoltare armonioasă. 
editura niculescu
Participă la tombola de la finalul evenimentului și câștigă cartea oferită de partenerii noștri de la  Editura Niculescu!

Programul evenimentului
18:30-19:00 Înregistrarea participanților și networking
19:00-20:00 Sesiune de discuții cu Ramona Gherasim și Q&A
20:00-20:15 Împărțirea participanților pe grupuri de lucru
20:15-20:50 Peer Coaching | Free Coaching | MasterMind
20:50-21:00 Încheiere


Pentru înregistrare, te rugăm să completezi FORMULARUL DE ÎNSCRIERE

Contribuția ta: 50 lei (pentru cheltuielile de organizare)

Te așteptăm cu drag!

Share
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.