Raspunsul vine din interior sau despre Constientizare

Daca la intalnirea noastra din luna ianuarie am descoperit impreuna cum sa armonizam si sa ne comunicam brandul personal, in luna februarie am decis sa va aducem noutati din domeniul dezvoltarii de sine, intocmai pentru a completa secretele pe care ni le-am propus sa vi le dezvaluim in cadrul evenimentelor noastre din acest an.

Impreuna cu invitata noastra Ioana Pielescu, vom explora metode clare de Constientizare si vom face un pas inainte pentru deblocarea celor mai valoroase resurse ale noastre.

————————-

Ce putem investi?
Bani, timp, abilitati, energie, emotii, inteligenta….

In ce putem investi?
Intr-un job, intr-o relatie, intr-un business, pe bursa si…. in noi.

Invitatia mea este sa investim ENERGIE si TIMP in noi!!! Asta inseamna sa ne cunoastem, sa ne crestem noi penoi. Ne pot ajuta si altii, dar ei sunt “secondary teachers”, “the most important one” suntem noi insine.

Si nu e complicat…dar singur nu e nici simplu!
Nu ai nevoie de altceva decat de TINE, de vointa, curaj, rabdare….

Pentru ca acest drum, ca sa fie eficient, nu are si un END! Si iti va fi foarte usor sa te lasi dus de viata si sa uiti de tine.


De ce curaj?

Si nu putin, ci cu tona! Pentru ca vei descoperi lucruri nu tocmai frumoase despre tine, iar curajul te va ajuta sa le scoti la suprafata – numai asa le poti corecta. Curajul este aliatul tau in lupta cu EGO-ul tau.

De ce rabdare?

Daca vrei sa-ti dezvolti abilitatile de vanzator, intr-un an, cu training si practica poti sa spui ca esti un vanzator OK, peste medie.

In cunoasterea si dezvoltarea ta vei ajunge dupa un an sa simti o crestere de 0,1 %…. Doar ca dintr-o crestere cu 50% a abilitatilor de vanzari poti genera rezultate cu 100% mai mari, iar cu 0,1% crestere a ta, rezultatele vor fi cu 1000% mai mari!

Ei bine, tot acest efort de auto-cunoastere si dezvoltare inseamna CONSTIENTIZARE.

Responsabilitatea unui coach ar trebui sa ne faca sa ne gandim de mai multe ori daca suntem in stare sa jucam acest rol in viata altora. Un coach bun este mai intai un master self-coach! Si asta inseamna self-awareness – caci raspunsul nu vine din exterior, ci exclusiv din interior.

——————————–

Mai multe detalii despre invitata serii, Ioana Pielescu, gasiti aici.

Va asteptam cu drag joi, 14 ianuarie, incepand cu ora 18:30.

Programul evenimentului este:

18:30-18:45: Inregistrarea participantilor in cadrul evenimentului
18:45-19:00: Introducere invitat si prezentarea grupului de suport
19:00-20:00: Sesiune de discutii, invitata Ioana Pielescu
20:00-21:00: Activitati desfasurate in paralel: Sesiuni de coaching gratuite!!! oferite invitatilor/ Grup de Master Mind.

Inregistrarea se face doar pe baza de inscriere prin formularul de participare, si implica un cost de 20 RON! Numarul de locuri este limitat.

Adresa: Str. Dumitru Cariagdi, nr. 7, parter, Bucuresti ( 5 minute de la metrou Piata Muncii, pe Calea Calarasilor, vis-a-vis de Mega Image). Vezi harta.

Va asteptam cu drag,
Echipa Coaching Support Group

Sursa foto.

Share
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *