Viorel Panaite, invitat CSG iunie 2013

Coaching Support Group Bucuresti
La intalnirea Coaching Support Group din iunie, Viorel Panaite ne vorbeste despre cum sa devii un partener de incredere. Traim vremuri care ne testeaza valorile si ne pun la incercare soliditatea relatiilor si a parteneriatelor noastre – fie ca vorbim de viata personala, fie de cea profesionala. Astfel, Viorel ne va ghida spre a descoperi care sunt acele actiuni ale noastre care ne pot transforma efectiv in parteneri demni de increderea tuturor celor din jurul nostru!

Viorel are o experienta de peste 12 ani in industria de training si consultanta in dezvoltare organizationala fiind unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati traineri din Romania. Impreuna cu Richard Reese, a fondat Human Invest – companie care se bucura de o reputatie si credibilitate solida printre clientii cu care a lucrat, dar si in randul celorlaltor companii de training si consultanta in dezvoltare organizationala.

Proiectele pe care le conduce sau in care este implicat in calitate de consultant reflecta perfect filozofia personala de business, manifestata in compania pe care o conduce. Viorel este un ambasador puternic al unei culturi organizationale care are in centru preocuparea pentru a atrage si retine cei mai buni oameni, al unei culturi in care clientii se bucura lucrand indeaproape si impreuna cu echipele de proiect ale furnizorilor, o cultura care este sustinuta de un sistem clar de management al performantei si planuri clare de cariera pentru angajati.

Printre altele a condus si implementat programe de dezvoltare a competentelor manageriale sau de consolidare culturala pentru: Holcim Romania, Rompetrol, Vodafone Romania, AirLiquide/ Ductil, Pepsi Americas, Aviva Romania, Orange Romania, GSK Romania.
Isi petrece timpul liber implicandu-se in activitati voluntare, calatorind si vizitand orase noi sau testand atmosfera si ospitalitatea restaurantelor din Bucuresti impreuna cu sotia sa!

Citeste aici mai multe despre intalnirea CSG de luna aceasta.

Share
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.