Andreas Fuhrmann, invitatul lunii ianuarie 2013

La intalnirea Coaching Support Group din 23 ianuarieAndreas Fuhrmann ne arata cum, prin experienta deosebita avuta in lucrul cu oamenii atat in plan personal, cat si profesional, a reusit sa descopere resurse inepuizabile pentru transformarea relatiilor interumane.

Andreas FuhrmannAndreas Fuhrmann a lucrat mai multi ani intr-o pozitie manageriala in cadrul Henkel KGaA, o importanta multinationala din Dusseldorf, Germania. In timpul anilor ’90 el a fost desemnat in Romania sa infiinteze o subsidiara a acestei companii. Dupa acest mandat ca si General Manager, decizia de a incerca ceva diferit si de importanta foarte mare a devenit fireasca.Recunoasterea, identificarea si dezvoltarea celei mai importante resurse in orice companie este Resursa Umana.

Clientii lui au apreciat cel mai mult la acesta:

  • Profunda intelegere despre cum sa construiesti si sa conduci o afacere
  • Leadershipul competitional si experienta ca si Senior Manager
  • Expertiza profesionala in management de audit, evaluare si dezvoltarea centrelor si dezvoltarea managementului

Andreas a folosit in munca lui diferite instrumente psihometrice (SHL si Cut-e online instruments) care au creat oportunitatea de a propune o gama larga de solutii personalizate clientilor sai.

Beneficiul colateral al celor 10 ani de experienta extinsa de a conduce proiecte AC/DC in variate companii multinationale (el a lucrat cu 250/350 de candidati pe an) a fost o solida expunere catre segmentul managerial din piata de munca din Romania.

Alte tipuri de proiecte OD (Diagnoza Organizationala) pe care le-a creat si implementat pentru clientii lui includ feedback 360 grade, programe imbunatatite si performante, dezvoltarea procedurilor de selectie si recrutare, evaluarea satisfactiei clientilor, sau programe de dezvoltare pentru management care includ: promovarea workshop-urilor de coaching destinate echipelor dar si conducerii companiilor.

Domeniul sau de expertiza in cadrul business-ului i-a imbunatatit abilitatea de a crea si conduce Centre de Dezvoltare si de a construi o metodologie completa de selectie personal folosita in tari ca si Anglia, Germania si Romania. In multe procese, contributia sa de consultant extern a fost un factor care a generat credibilitate, aplicabilitate la problemele zilnice ale activitatii de business si implementarii standardelor, caracterului si obiectivitatii procesului de evaluare.

Te așteptam la un eveniment inedit, unde vei avea ocazia sa faci networking, sa inveti lucruri noi si interesante de la un specialist in domeniul coaching-ului. Asadar, nu amana inscrierea la evenimentul din 23 ianuarie, unde te vor asteapta numeroase surprize!

Citeste aici mai multe despre tema intalnirii.

Share
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.