Despre valoarea cu care am plecat de la Coaching Support Group

Un articol scris de Andreea Gabor

De fiecare data cand stiu ca se anunta o noua sesiune de Coaching Support Group ma gandesc la tema aleasa si la propriile mele obiective, pentru a stii cum sa le implinesc si cum sa le fac fata.

Intalnirea din decembrie cu Daniela Andreescu m-a facut sa ma adun si sa inteleg cum sa-mi prioritizez lucrurile, sa stiu ca daca vreau sa fac multe deodata si foarte repede nu voi reusi, dar daca imi aleg obiectivele prin clasificare, cu gandul ca le voi indeplini treptat, sigur am ales calea cea buna (pentru mine).

Deci, ce vreau sa spun este ca aseara am ajuns in sala cu mintea aglomerata de multe task-uri, vroiam sa fiu super multitasking si nu stiam de ce nu reusesc, de ce ma stresez asa de tare si de ce sunt intr-o stare de continua agitatie.


Informatiile pe care le-am primit au fost solutiile problemelor pe care le aveam. Si spun ca le aveam pentru ca astazi a fost prima zi linistita de ganduri si activitati. Am iesit din rutina zilnica si am dat un refresh tuturor activitatilor pe care vroiam, in mod obisnuit, sa le fac de cand ma trezeam. Asa ca azi ma felicit ca m-am gandit la mine, ca am facut 2 lucruri din 7, pe care ieri le aveam in gand.

Un alt moment important pentru mine, din multe altele pe care Daniela le-a transmis cu atat de multa caldura si pasiune, a fost acela in care a vorbit despre hobby.

M-am regasit, deoarece imi caut hobby-ul si tot aman, aman momentul actionarii, dar ma bucur ca am descoperit secretul de a accepta sa incerc lucruri noi si de a-mi spune asa: incerc, dar nu este obligatoriu sa contiunui, adica ii dau mintii mele libertatea de a alege cum sa merg mai departe, fara sa o ingradesc si fara sa-I spun ca TREBUIE. Pur si simplu, “just do it”, fara sa-mi fie teama ca poate o sa renunt.

Asta este una dintre limitele noastre, ca ne gandim cum, atunci cand incepem ceva trebuie neaparat sa continuam. Intrebarea este: Chiar trebuie? Lasandu-ne mintea fara constrangeri si libera, ne va ajuta sa actionam si sa alegem.
Imi urez inspiratie in ganduri si actiuni si libera alegere a obiectivelor propuse. Daca simti ca te regasesti in aceasta urare, atunci ti-o adresez si tie.

Andreea

Sursa foto

Citeste si articolul scris de Monica Chiper. Click aici.
Citeste si articolul scris de Alina Buzatu. Click aici.
Citeste si articolul scris de Florentina Ciuperca. Click aici.
Citeste si articolul scris de Lorena Cioroianu. Click aici.

Share
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.