Dragoș Ion – Invitatul lunii Iulie 2015

Ȋn luna Iulie 2015, la întâlnirea Coaching Support Group Bucureși, îl avem invitat pe Dragoș Ion, TDragos Ion _IDLrainer, Senior Consultant, Coach și Manager. Ȋmpreună cu Dragoș vom raspunde la întrebările: De ce un specialist trebuie să știe să vândă? De ce un coach trebuie să știe să vândă? Ȋn coaching și servicii ești mai degrabă cumpărat sau mai degrabă vinzi? Dragoș dar ne va povesti de asemenea 7 puncte adevărate despre vânzări in servicii.

Cei peste 20 de ani de experiență profesională în vânzarea de servicii și bunuri, din care 14 ani în livrarea de programe de training către middle și top management, în construirea și livrarea de soluții, în susținerea și creșterea vânzărilor (designul departmentelor, strategii de vânzare,etc) și peste 7 ani în vânzări FMCG.

A dezvoltat programe anuale de training și coaching pentru echipele  de vânzări din România și țările vecine în cadrul unor companii multinaționale și a fost implicat în organizarea și coordonarea primei simulări de business din România împreună cu renumita școală de afaceri INSEAD, Franța.

Are experiență ca Business Developer și Salesman, Area Sales Director,  Channel Manager, Trainer, Senior Consultant, Managing Partner de 10 ani – în cadrul iD learning.

Și-a dezvoltat o carieră în management, vânzări și training cu Wilson Learning, Response International, Intersnack Knabbergeb’ck GmbH, Interbrands Marketing & Distribution, Masterfood.

Fotograf profesionist, pasionat și talentat, Dragoș, ne va povesti despre importanța și necesitatea îmbinării armonioase a abilităților de specialist cu cele de vânzare, pentru a avea success în aria de servicii. Vom afla dacă, atunci cand esti coach ești mai degrabă cumpărat sau mai degrabă vinzi și vom vorbi despre vânzări servicii în consultanță, training și coaching în 7 puncte și povestiri adevărate.

 

Share
5.00 avg. rating (99% score) - 1 vote

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.