Ileana Dana Amaximoaie, invitata lunii iunie 2014

În cadrul întâlnirii ce va avea loc joi, 12 iunie o avem alături de noi pe Ileana Dana Amaximoaie, care ne va prezenta o temă de larg interes în domeniul profesional si cel personal – Persoană Integrală.

Ce anume reprezintă o persoană integrală și cum putem realiza acest ideal?

Iată câteva informații interesante despre Ileana:

ileanaDe mai bine de 16 aniIleana Dana Amaximoaie lucrează în domeniul consultanței și educației de business, având atât  rolul de trainer, coach și consultant, cât și rolul de manager de dezvoltare, instruire și recrutare. În plan personal este fericita mamă a două fetițe, bucurându-se din plin și de acest rol.

Ileana este cunoscută mai ales ca trainer, la cursurile susținute de ea participând de-a lungul anilor peste 3.500 de oameni atât din sfera organizațională cât și indivizi interesați de creșterea eficacității personale. Subiectele susținute de Ileana  acoperă o paletă largă de tematici legate de dezvoltarea abilităților și capabilităților ca și angajat sau manager, de la îmbunătățirea abilităților de comunicare și feedback, abilități de prezentare și relaționare, conducerea echipelor și management, la managementul performanței, leadership și creativitate.

Invitata noastră susține atât cursuri pentru care beneficiază de acreditare internațională, cât și programe dezvoltate de ea, îmbinând pregatirea teoretică cu experiența practică dobândită în cursul anilor petrecuți în diverse organizații mari: Orange, KPMG, Arthur Andersen, GDF Suez, s.a. în rol de consultant.

 Prin programele dezvoltate de ea, Ileana a urmărit în special descoperirea resorturilor interioare care pun oamenii în mișcare, creșterea nivelului de motivație pentru atingerea performanței dorite, abordarea eficacității individuale nu doar din perspectiva profesională ci în primul rând prin prisma responsabilității gestionării vieții și scopurilor personale.

La implinirea acestui  țel, o ajută formarea profesională de care a beneficiat fiind licențiată în psihologie, comunicare socială și relații publice. La această formare se adaugă numeroase acreditări ca trainer și consultant: Human Synergistics International, Franklin Covey, Henkel Leadership Academy – Viena, Harrisson Assessments, formări diverse pe partea de psihologie și psihoterapie, precum și o viață de căutari asidue, neobosite, cu rezultate și împliniri în plan profesional și sufletesc.

Dacă doriți să o contactați pe invitata noastră Ileana Dana Amaximoaie îi puteți scrie la adresa: ileana@workprofiler.ro

Mai multe detalii şi înscriere la eveniment, aici.

Share
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.