În prag de sărbători, Nobble Manhattan te întâmpină cu burse extraordinare!

Noble Manhattan te întâmpină cu burse extraordinare în prag de sărbători!

Cursurile Noble Manhattan au un cost fix la nivel internaţional, precum orice universitate sau colegiu de prestigiu, dar oferă burse şi acreditări pentru studiile şi experienţa anterioară.

Noble Manhattan face acest lucru prin analizarea nevoilor şi circumstanţele fiecărui student. Când se oferă discount-urile de bursă, procentul discount-ului depinde nu numai de cererea pentru bursă, ci şi de fondurile disponibile la momentul solicitării. Fondul de burse este alocat până la finalul lunii decembrie al fiecărui an.


NMLogoTransparentÎn această lună la Noble Manhattan există o situaţie neobişnuită.Datorită burselor care au fost acordate, dar nu au fost folosite de-a lungul anului, există în prezent un fond extraordinar de £22,100 de burse disponibile, care trebuie folosit până la finalul anului.  Bursele se vor acorda în funcţie de înscrierile la curs, pe principiul primul venit, primul servit. Fondul este disponibil la nivel internaţional şi se adresează oricărei persoane care doreşte să acceseze unul din cursurile Noble Manhattan.

Toate bursele care se vor oferi sunt valabile până la data de 31 decembrie 2014 sau până la consumarea fondului alocat.

Pe lângă şansa de a putea să te înregistrezi pentru unul din cursurile Noble Manhattan la un cost foarte redus, pe parcursul lunii decembrie Noble Manhattan oferă şi facilitatea de a nu plăti TVA!

Pentru a aplica pentru bursa acceseaza formularul aici completează-l şi trimite-l la irina.toma@noble-manhattan.com.

Share
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.