Irina Ștefănescu invitata lunii iunie 2016

În luna Iunie 2016, am invitat-o la Coaching Support Group pe Irina Ștefănescu. Împreună cu ea vom discuta  despre role mapping.

  • Vrei o claritate sporită în relațiile de muncă?
  • Vrei să știi cum să fii creativ/ă în abordarea situațiilor?
  • Ai nevoie de o direcție mai clară în ceea ce privește identitatea profesională?
  • Vrei să dobândești o încredere în sine sporită?

Dacă vrei să afli răspunsul la aceste întrebări, te așteptăm alături de invitata noastră pe data de 16 Iunie la o nouă ediție marca Coaching Support Group!
Irina StefanescuDespre Irina putem afirma că este un partener de învățare și dezvoltare pentru oameni și organizațiile lor. Intervențiile pe care le face sunt de coaching individual și de echipă, facilitare de grupuri, training, centre de dezvoltare și de evaluare a competențelor, consultanță în optimizarea rolurilor profesionale și a proceselor de lucru. În cei aproape 20 de ani de experiență în acest domeniu, Irina a impletit curiozitatea și bucuria de a învăța cu formările de coach cu programare neurolingvistică, de psihodramatist și mai ales cea de sociodramatist.
Irina este de fondatoarea Sociodrama Centre Romania, membru fondator al ARC PRO – Asociatia pentru Coaching Profesionist si al NLP Professional Association. Irina activează ca membru al British Psychodrama Association.

Share
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.