Lilia Dicu, invitat CSG octombrie 2013

La intalnirea Coaching Support Group din 10 octombrie, Lilia Dicu ne initiaza intr-o metodologie noua, cea a Coaching-ului Ontologic pentru Schimbare.

Coachingul Ontologic este o metodologie complexa care genereaza schimbari atat la nivel individual al persoanei, precum si la nivel organizational in cadrul companiilor. Este extrem de eficace pentru ca se bazeaza pe o intelegere practica a fortei limbajului, emotiei si corpului pentru transformarile comportamentale care ancoreaza practici noi, ce duc la transformari fundamentale.

Intr-o lume a complexitatii si a  schimbarilor continue a face fata provocarilor constante si a duce o viata plina de sens pare sa fie tema centrala, ce angajeaza diverse aspecte ale vietii personale si profesionale a unui om. In acest context resursele principale care se afla in interiorul fiecaruia vorbesc fie prin limbaj, fie prin emotie, fie prin corp.  Abilitatea de a accesa unul din aceste domenii si posibilitatea de a observa si apoi de a actiona pe unul dintre ele duce la schimbarea perspectivei observatorului si implicit la largirea numarului de oportunitati disponibile.

Coachingul Ontologic poate crea revelatii profunde, ce rezulta in schimbari fundamentale atat in perceptia de sine, precum si in perceptia a ceea ce este posibil atat in viata personala cat si in cea profesionala. Din perspectiva ontologica transformarile de anvergura si de durata necesita modificare in limbaj, emotii, corp.

Asteptam cu deosebit interes conversatia cu Lilia Dicu la evenimentul din 10 octombrie!

******

Cine este Lilia Dicu?  

Lilia Dicu este Daring Executive Coach.

Lilia lucreaza cu top executivi indrazneti, care conduc organizatiile prin procese critice de schimbare. Ea ii acompaniaza sa descopere si sa implementeze cea mai potrivita strategie de schimbare pentru situatia lor concreta, sa faca salturi gigantice in performanta si sa obtina rezultatele spectaculoase pe care le urmaresc.

Lilia Dicu detine numeroase certificari in coaching, cele mai importante fiind acreditarea din partea prestigioasei scoli de coaching Newfield Network si certificarea ca Professional Certified Coach, acordata de Federatia Internationala de Coaching (ICF).

Mai multe detalii gasiti pe www.liliadicu.ro.

Mai multe detalii despre eveniment aici.

Share
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.