Meditația și arta – instrumente practice pentru creșterea calității vieții | 16 Aprilie

Ȋn cadrul întâlnirii 16 aprilie, Daniela Andreescu ne va oferi câteva perspective din domeniul neurocoachingului. Prin intermediul unor exerciții practice, ne va propune o experiență concretă de integrare a meditației cu arta, ca modalitate de exersare a flexibilității mental-emoționale pentru lărgirea viziunii despre sine în interacțiune cu lumea.

images (9)Calitatea vieții este într-o mare măsură determinată de felul în care ne raportăm la noi înșine, iar meditația și arta sunt instrumente care au capacitatea de a ne extinde abilitățile dincolo de cele cu care ne-a înzestrat natura. Prin amplificarea stării de prezență conștientă și rafinarea capacitații de a face alegeri adaptate, susținem construirea unui echilibru interior dinamic, favorabil atingerii obiectivelor cu mai puțin efort și mai multă seninatate.

La aceasta întalnire veți avea ocazia să experimentați și câteva dintre meditațiile vizuale cuprinse în doăa dintre cărțile Danielei AndreescuCum traversezi un curcubeu – Ce faci când nu mai știi ce să faci și “Acvariul din Ocean. Mindfulness ca stil de viață.”

Mai multe informații despre cărțile Danielei Andreescu găsiți aici.

Programul evenimentului:

18:30-18:45:   Înregistrarea participanților în cadrul evenimentului. Networking.

18:45-19:00:   Introducere invitați și prezentarea echipei

19:00-20:00:   Sesiune de discuții cu Daniela Andreescu

20:00-20:15    Networking

20:15-21:00    Grup Master Mind

Înregistrarea se face doar pe bază de înscriere prin formularul de participare și implică un cost de 20 lei! Numărul de locuri este limitat. Înregistrarea se poate face aici.

Adresa: Aristocats Bistro, Strada Teodor Stefănescu, nr 1, Bucureşti

***********************

Cu o vechime de peste patru ani în România, evenimentul lunar de coaching din București, este o inițiativă a școlii de coaching Noble Manhattan.  Echipa de organizare este coordonată de Cristina Eremia – Coach Support Leader & Talks Manager și membrii ei sunt: Anca Tomoroga – Vicepreşedinte & PR Manager, Monica Chiper – Secretary, Elena Dobre – Sergent at  Arms, Mihaela Stancu – Online Manager, Anca Vartolomei – PR Officer, Olivia Văduva – PR Officer, Lorena Furtună (Cioroianu) – Consultant.

Grupul se adresează practicanților de coaching: persoane care urmează o formare în coaching sau au finalizat deja o școală de coaching, dar și celor care vor să afle mai multe despre coaching sau vor să beneficieze de o ședință de coaching gratuită și să participe la grupurile MasterMind.

Te aşteptăm pe 16 Aprilie la Aristocats Bistro!

Echipa Coaching Support Group Bucureşti

Share
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.