Nu este niciodata prea tarziu sa fii ceea ce puteai sa fi fost

Articol scris de Florentina Ciuperca (participant)
www.lightpsiho.com

Acesta este indemnul pe care l-am primit de la Daniela Andreescu la sfarsitul intalnirii lunii decembrie a CSG.

Citatul din George Eliot mi se potriveste manusa. Si cred ca fiecare din noi se poate regasi in acesta.

Am participat la intalnire pentru prima oara si intrebata de Daniela motivul prezentei mele am raspuns sincer ca din curiozitate. Neavand pana in prezent nici o tangenta cu coaching-ul si cunoscand persone pasionate, mi-am dorit sa aflu ”cu ce se mananca”.
Cum sunt o sceptica din fire, am ascultat cu interes in ce fel coachingul foloseste procesele complexe din creierul nostru pentru a facilita atingerea obiectivului clientului, focusandu-se mai degraba pe proces decat pe rezultat.

Am aflat, deasemenea, care sunt cele mai recente tendinte ale neurocoachingului, ce tin cont de realitatea lumii moderne in care traim.
Mi-am atins chiar si obiectivele personale. Cel principal, de a descoperii un lucru nou despre mine. Cele secundare, de a ma familiariza cu termenul de coaching si de a cunoaste persone noi au fost din start atinse.

Ce am aflat despre mine? Ca e ok sa privesti cu mintea si inima deschisa fiecare teorie, concept si tendinta din domeniul ce te intereseaza, si sa iti construiesti, luand din fiecare in parte ceea ce ti se potriveste, propriul tau concept.

A venit si Mos Nicolae la intalnire. A lasat daruri pentru toti: carti, sedinte de coaching, invitatii la workshopuri, reduceri la membership. Am avut prajiturele si ceai cald, tocmai bune sa mai indulceasca frigul de afara.

Citeste si articolul scris de Monica Chiper. Click aici.
Citeste si articolul scris de Andreea Gabor. Click aici.
Citeste si articolul scris de Alina Buzatu. Click aici.
Citeste si articolul scris de Lorena Cioroianu. Click aici.

Share
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.